vitalspa

Stearling Silver akril héj színben

STEARLING SILVER

bermuda

Deluxe oldalburkolat antracit szürke színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

induló vízkezelő
garancia

Grenada

Méret: 200 x 200 x 93 cm

 

Gyártási szám: M3528

  Stearling Silver akril héj szín
  Deluxe kiegészítő színterápia (11 db RGB LED)
  Deluxe thermowood fa oldalburkolat antracit szürke színben

vitalspa

-15%

ÁR:

3 630 000 Ft

3 085 500 Ft

+ ajándék 49.900 Ft értékben:

✓  Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő, 4 ülőhely
  57 db rozsdamentes acél fúvóka
  2 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú 180 W
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Deluxe Thermowood fa oldalburkolat antracit szürke színben
  Puha fejpárna

Igazi családi jakuzzi, ami kis helyen is elfér.

Kialakítását tekintve a Calypso fiataltestvére, merthogy kialakítása és mérete nagyon hasonló. Fekvőrésze a Calypso fordítottja és mélymasszázs ülőkéje pedig a magas embereknek is kitűnő kényelmet és páratlan masszírozó élményt kínál. Egymástól függetlenül kapcsolható masszázsszivattyúval, különleges LED világítással kialakított pohártartókkal és intenzív combfúvókákkal rendelkezik.

A különleges kialakítású mély masszázsülőkéje intenzíven masszírozza nemcsak a hátat, hanem a fáradt vállakat és a puha fejpárnái pedig hosszú időre is kényelmet adnak. Dupla masszázsszivattyúi kellő intenzítást és kényelmes felhasználást nyújtanak az egész családnak. Pontszerű és erős fúvókák lettek elhelyezve főként a háthoz és a fekvőhelynél pedig a comb tájékára, hogy Ön teljesen el tudjon lazulni

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.