vitalspa

Stearling silver akril héj színben

STEARLING SILVER

bermuda

Standard thermowood oldalburkolat szürke színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

induló vízkezelő
garancia

Aruba ECO

Méret: 200 x 150 x 80 cm

 

Gyártási szám: M3590

Gyártási szám: M3525

  Stearling silver akril héj szín
  Standard thermowood oldalburkolat antracit szürke színben

-20%

ÁR:

2 330 000 Ft

1 864 000 Ft

+ ajándék 49.900 FT értékben:

✓  Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő és 2 ülőhely
  36 db rozsdamentes acél fúvóka
  1 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú 110 W
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Ózonfertőtlenítés
  Standard thermowood oldalburkolat szürke színben
  Puha fejpárna

Prémuim felszereltség alapáron

„Azt mondták, nincs ennyiért olyan jakuzzi, ami faburkolatú, hőszigetelt és fémvázas… …aztán megtaláltam az Aruba Eco masszázsmedencét ”

Egy jól felszerelt, de a családi medencéknél kisebbet keres? Akkor hadd mutassam be Önnek az Aruba Eco-t. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

Az Aruba nem csak Önt kényezteti, hanem a pénztárcáját is. Elérhető jakuzzi azoknak, aki a minőséget és a prémium jakuzzit keresik, de megelégszenek kevesebb fúvókával és masszázspumpával.

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.