vitalspa

Pearl White akril héj színben

PEARL WHITE

bermuda

Deluxe thermowood oldalburkolat thermowood dijoni dió színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

induló vízkezelő
garancia

Madeira

Méret: 200 x 200 x 93 cm

 

Gyártási szám: M3635/E

  Pearl White akril héj szín
  Deluxe thermowood fa oldalburkolat dijoni dió színben
  Deluxe egyedi világítás a burkolatnál

vitalspa

-15%

ÁR:

3 7 000 Ft

3 195 000 Ft

+ ajándék 49.900 Ft értékben:

✓  Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  2 fekvő és 2 ülőhely
  51 db rozsdamentes acél fúvóka
  2 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú 110 W
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Deluxe Thermowood fa oldalburkolat Dijoni dió színben
  Deluxe egyedi LED a burkolaton
  Ergonómikus nyakmasszázs
  Puha fejpárna

Páros fekvőhely, páratlan lehetőség, 4 személyes családi jakuzzi.

Tágas belső tér, ergonomikus, dupla fekvőhellyel kialakított családi medence ami kis helyigénye miatt különösen jó választás ott, ahol nincs kellő tér a Bermuda családi medencének. Külső mérete mindösszesen 2×2 méter, de a belső kialakítása a lehető legnagyobb! Ideális 4 fős családoknak. „L” alakú fekvőhely kialakítása igazi „beszélgetős” medencévé teszi a Madeirát. Kényelmes és biztonságos belépője hűsölő ülés is egyben.

Kiscsaládos ügyfeleink közül többen ezt a modellt választják, ha a helyszín nagyobb medence fogadását nem teszi lehetővé. A Madeira tökéletesen alkalmas arra, hogy a családtagok a hétvégéket együtt töltsék, beszélgessenek, a medencében mókázzanak.

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.