vitalspa

Stearling silver akril héj színben

STEARLING SILVER

bermuda

Deluxe oldalburkolat antracit szürke színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

thermotető
garancia

Bermuda

Méret: 228 x 228 x 90 cm

 

Gyártási szám: M3526

  Stearling silver akril héj szín
  Deluxe kiegészítő színterápia (16 db RGB LED)
  Deluxe thermowood fa oldalburkolat antracit szürke színben

vitalspa

-20%

ÁR:

4 220 000 Ft

3 376 000 Ft

+ ajándék 49.900 FT értékben:

 Induló vízkezelőcsomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  2 fekvő és 3 ülőhely
  48 db rozsdamentes acél fúvóka
  2 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Ózonfertőtlenítés
  Deluxe thermowood fa oldalburkolat antracit szürke színben
  Deluxe kiegészítő színterépia (16 db RGB LED)
  Puha fejpárna)
  Vízcsobogó
  Ledes pohártató

A 2 fekvőhelly, a kiválló felszereltség és a masszázsteljesítmény miatt minden családtag megtalálja benne azt, amire vágyik. – Akár egyszerre is.

Az elegáns megjelenésű és tökéletesen kényelmes fekvőhelyből kettő is jár a Bermuda tulajdonosoknak!

2 széles fekvőhely közé 3 ülőhely lett kialakítva. A tágas fekvőhelyek ráadásul „L” alakban fekszenek, ami ideális, ha párjával szeretne meghitten beszélgetni, hiszen közben láthatják egymás arcát.

Több 3 gyermekes ügyfelünk is ezt a modellt választotta, mert tökéletesen alkalmas arra, hogy bármely koraestét együtt töltsenek, beszélgessenek, mókázzanak. Ilyenkor a szülők birtokba tudják venni a fekvőhelyeket, míg a gyerekek köztük tudnak játszani, ejtőzni.

 Több ügyfelünk állítja, hogy a Bermuda a kertipartik ékköve. Nincs is jobb, mint a kellemes, meleg vízben ülve kapcsolódni, borozni, beszélgetni barátainkkal.

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.