vitalspa

White akril héj színben

Stearling Silver

bermuda

Deluxe Everwood oldalburkolat szürke színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

induló vízkezelő
garancia

Aruba

Méret: 200 x 150 x 80 cm

 

Gyártási szám: M3355

  White akril héj szín
  Deluxe Everwood oldalburkolat szürke színben
  Deluxe színterápia (11 RGB LED)

-20%

ÁR:

2 835 000 Ft

2 268 000 Ft

+ ajándék 49.900 FT értékben:

✓  Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő és 2 ülőhely
  52 db rozsdamentes acél fúvóka
  2 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú 110 W
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Ózonfertőtlenítés
  Deluxe Everwood gondozásmentes oldalburkolat szürke színben
  Puha fejpárna

Kis méret, nagy teljesítmény! Személyre szabott masszázsélmény pároknak.

Méretét és ergonómiai kialakítását tekintve megegyezik az Eco változattal, viszont felszereltségét tekintve gazdagabb. Egymástól függetlenül kapcsolható két masszázsszivattyúval, több pezsgő érzésért felelős levegőszabályzóval, és magasabb masszázsélményt nyújtó fúvókákkal rendelkezik.

A dupla masszázsszivattyú nagyon praktikus akkor, ha erős és intenzív masszázsélményre is vágyunk. A két külön vezérlés lehetővé teszi, hogy valamelyikük csupán a meleg vízben szeretne megpihenni, míg a másik intenzíven szeretné masszíroztatni magát.

Az Aruba ECO modellünkhöz képest plusz fúvókák lettek elhelyezve főként a háthoz és látványosan megnöveltük a masszázserőt mindenhol. Hagyja, hogy jakuzzija két masszőr igyekezetével dolgozzon azon, hogy Ön teljesen el tudjon lazulni!

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.