vitalspa

Camo akril héj színben

CAMEO

bermuda

Deluxe thermowood fa oldalburkolat barna színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

induló vízkezelő
garancia

Aruba ECO

Méret: 200 x 150 x 80 cm

 

Gyártási szám: M3596

  Cameo akril héj szín
  Deluxe thermowood fa oldalburkolat barna színben
  Deluxe szinterápia (11 db RGB LED)

vitalspa

-20%

ÁR:

2 530 000 Ft

2 024 000 Ft

+ ajándék 49.900 FT értékben:

✓  Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő és 2 ülőhely
  36 db rozsdamentes acél fúvóka
  1 db Masszázspumpa
  Deluxe szinterápia (11 db RGB LED)
  +1 db keringető szivattyú 110 W
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Ózonfertőtlenítés
  Deluxe thermowood fa oldalburkolat barna színben
  Puha fejpárna

Prémuim felszereltség alapáron

„Azt mondták, nincs ennyiért olyan jakuzzi, ami faburkolatú, hőszigetelt és fémvázas… …aztán megtaláltam az Aruba Eco masszázsmedencét ”

Egy jól felszerelt, de a családi medencéknél kisebbet keres? Akkor hadd mutassam be Önnek az Aruba Eco-t. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

Az Aruba nem csak Önt kényezteti, hanem a pénztárcáját is. Elérhető jakuzzi azoknak, aki a minőséget és a prémium jakuzzit keresik, de megelégszenek kevesebb fúvókával és masszázspumpával.

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.