vitalspa

Pearl White akril héj színben

Pearl White

bermuda

Standard oldalburkolat barna színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

induló vízkezelő
garancia

Florida

Méret: 216 x 160 x 80 cm

 

Gyártási szám: M3767

  Pearl White akril héj szín
  Standard thermowood fa oldalburkolat barna színben

vitalspa

ÁR:

2 950 000 Ft

+ ajándék 49.900 FT értékben:

✓  Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő és 2 ülőhely
  50 db rozsdamentes acél fúvóka
  2 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú 110 W
  Fém tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Ózonfertőtlenítés
  Standard Thermowood fa oldalburkolat barna színben
  Puha fejpárna

Egy jól felszerelt, de a családi jakuzzinál kisebbet keres? Akkor hadd mutassam be Önnek az Florida jakuzzit. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

Ezt a modellt a gyertyafényes, romantikus esték ihlették. Gondoljon csak bele, milyen csodálatos lenne párjával kizárni mindent, és csak egymásra figyelni a nyugalom szigetén.

 A Florida a jakuzzik Mini Morissza. Kompakt mérete ellenére (216x160x78 cm, 1 ülő és 2 fekvő hely) igen magas felszereltséget kínál. 2 tágas és mély fekvőhelye Pazar kényelmet ad a magas embereknek is. 2db nagyteljesítményű masszázs-szivattyúval rendelkezik, melyek külön kapcsolhatóak, e mellé pedig 51 db masszázsfúvóka társul, ezzel maximális élményt és felfrissülést nyújtva Önnek és Párjának.

 Akkor is ideális választás, ha csak kisebb helye van a beépítésre, vagy a nyílászáróin keresztül egy nagyobb jakuzzi nem férne be. Akár azért választja, mert Önnek elég egy kevesebb férőhelyes modell, akár azért mert nagyobb nem férne el, az Florida jakuzzi mindkét esetben az ideális választás.

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.