KÉRD MOST

Kedvezményes jakuzzi ajánlatodat

Töltsd ki az alábbi űrlapot, beszélj jakuzzi szakértőnkkel és dönts valóban megalapozottan!

Ha most regisztrálsz, akkor azonnal megmutatjuk rejtett, utolsó darabos készletes ajánlatainkat is, amit csak az igazi „jakuzzi ínyenceknek” tartogatunk. Siess, mert csak a készlet erejéig éred el őket kedvezményes áron.

Az ajánlatkérést követően 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, és segítünk megtalálni a legjobb jakuzzi megoldást.

Ne a jó döntést hozd meg, hanem a legjobbat. Kérd szakértőnk segítségét.

A csomagkedvezmény a 3 legnépszerűbb VitalSpa prémium jakuzzi modellre érvényes, ezért biztosan megtaláljuk neked a legmegfelelőbbet.

Most díjmentesen helyszníni felmérést is kérhetsz, hogy tudd kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat, hogy időben felkészülhess a jakuzzi fogadásra.

A VitalSpa, magyar jakuzzi gyártó ezért, jól ismeri a magyar jakuzzi vásárlók igényeit és felmerülő problémáit és ezekre kinál teljeskörű egyedi és hosszútávú megoldásokat.

Egyedileg legyártott jakuzzid a megrendelést követően, akár 4-6 héten belül használatra készen otthonodban lehet.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Neked kelljen bajlódnod.

Telefonon és e-mailben is könnyedén eléred szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdésed van a napi használat során.