vitalspa

Cameo akril héj színben

CAMEO

bermuda

Deluxe everwood oldalburkolat szürke színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

beüzemelés
induló vízkezelő
garancia

Calypso

Méret: 206 x 197 x 90 cm

 

Gyártási szám: M3282

  Cameo akril héj szín
  Deluxe everwood gondozásmentes oldalburkolat szürke színben
  Easy Ionos vízkezelő berendezés

-20%

ÁR:

3 115 000 Ft

2 490 000 Ft

+ ajándék 166.500 FT értékben:

✓  Beüzemelés (100 000 Ft)
✓ 
Easy induló vízkezelő csomag (66 500 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő és 5 ülőhely
  46 db rozsdamentes acél fúvóka
  2 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Deluxe everwood gondozásmentes oldalburkolat szürke színben
  Puha fejpárna
  Ergonómikus nyakpárna
  Easy Ionos vízkezelő berendezés

Személyre szabott masszázsélmény Önnek és családjának.

Méretét tekintve ugyanakkora, mint a Haiti „alapmodellünk”, viszont felszereltségét tekintve gazdagabb. Egymástól függetlenül kapcsolható masszázsszivattyúval, több pezsgő érzésért felelős levegőszabályzóval, és magasabb masszázsélményt nyújtó fúvókákkal rendelkezik.

A dupla masszázsszivattyú nagyon praktikus akkor, ha többen használják a jakuzzit, és valamelyikük csupán a meleg vízben szeretne pihenni, míg a másik intenzíven szeretné masszíroztatni magát. Így aki csak üldögélni szeretne, nem kell a háta mögötti fúvókákat egyesével nyitnia és zárnia.

Plusz fúvókák lettek elhelyezve főként a háthoz és a fekvőhelynél pedig a comb tájékára, sőt megnöveltük a levegődúsítók számát is.

Hagyja, hogy jakuzzija két masszőr igyekezetével dolgozzon azon, hogy Ön teljesen el tudjon lazulni.

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Ehhez a jakuzzihoz az első generálszerviz díjmentes. A medence üzembe helyezése után 6-12 hónappal (egyeztetett időpontban) elvégezzük az első és ingyenes generálszervizt. (Alaposan átnézzük többek között a gépészetet, a vezérlő funkciókat és a vízminőséget. Ha kell, javítunk, korrigálunk.)

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.