vitalspa

Stearling silver akril héj színben

Stearling Silver

bermuda

Deluxe Everwood oldalburkolat szürke színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

beüzemelés
induló vízkezelő
garancia

Aruba

Méret: 200 x 150 x 80 cm

 

Gyártási szám: M3278

  Stearling silver akril héj szín
  Deluxe Everwood oldalburkolat szürke színben

-20%

ÁR:

2 550 000 Ft

2 040 000 Ft

+ ajándék 149.900 FT értékben:

✓  Beüzemelés (100 000 Ft)
✓  Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő és 2 ülőhely
  52 db rozsdamentes acél fúvóka
  2 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú 110 W
  fém Tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Ózonfertőtlenítés
  Deluxe Everwood gondozásmentes oldalburkolat szürke színben
  Puha fejpárna

Kis méret, nagy teljesítmény! Személyre szabott masszázsélmény pároknak.

Méretét és ergonómiai kialakítását tekintve megegyezik az Eco változattal, viszont felszereltségét tekintve gazdagabb. Egymástól függetlenül kapcsolható két masszázsszivattyúval, több pezsgő érzésért felelős levegőszabályzóval, és magasabb masszázsélményt nyújtó fúvókákkal rendelkezik.

A dupla masszázsszivattyú nagyon praktikus akkor, ha erős és intenzív masszázsélményre is vágyunk. A két külön vezérlés lehetővé teszi, hogy valamelyikük csupán a meleg vízben szeretne megpihenni, míg a másik intenzíven szeretné masszíroztatni magát.

Az Aruba ECO modellünkhöz képest plusz fúvókák lettek elhelyezve főként a háthoz és látványosan megnöveltük a masszázserőt mindenhol. Hagyja, hogy jakuzzija két masszőr igyekezetével dolgozzon azon, hogy Ön teljesen el tudjon lazulni!

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Ehhez a jakuzzihoz az első generálszerviz díjmentes. A medence üzembe helyezése után 6-12 hónappal (egyeztetett időpontban) elvégezzük az első és ingyenes generálszervizt. (Alaposan átnézzük többek között a gépészetet, a vezérlő funkciókat és a vízminőséget. Ha kell, javítunk, korrigálunk.)

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.