vitalspa

Cameo akril héj színben

Cameo

bermuda

Deluxe everwood oldalburkolat barna színben

A színek a valóságtól eltérhetnek.

beüzemelés
induló vízkezelő
garancia

Atlantis

Méret: 231 x 231 x 95  cm

 

Gyártási szám: M3457

  Cameo akril héj szín
  Deluxe evewood oldalburkolat barna színben
  Deluxe szinterápia (18 db RGB LED)
  Bluetooth audio rendszer (2.1 pup up)

-20%

ÁR:

5 214 000 Ft

4 171 000 Ft

+ ajándék 149.000 FT értékben:

Beüzemelés (100 000 Ft)
Induló vízkezelő csomag (49 900 Ft)

 

RAKTÁRON: 1db

Felszereltség:

  1 fekvő és 5 ülőhely
  73 db rozsdamentes acél fúvóka
  4 db Masszázspumpa
  +1 db keringető szivattyú 110 W
  fém tartószerkezet
  4 évszak hőszigetelés
  Ózonfertőtlenítés
  Deluxe everwood oldalburkolat barna színben
  Puha fejpárna
  Vízesés fejpárna
  Bluetooth audio rendszer
  Deluxe színterápia (18 db RGB LED)
  SpaTouch3 érintőképernyős vezérlő

Ha egészen nagy a családja, akkor az VitalSpa® Atlantis mindenképp vessen egy pillantást. Maximalistáknak, rengeteg extrával felszerelt jakuzzi, Easy Control vezérléssel.

Ezt a jakuzzit úgy tervezték, hogy a legjobbat nyújtsa Önnek. Az Atlantis egyik legfullosabb jakuzzink. Elképesztő masszázsélménnyel kápráztatja el használójáit: 4 külön vezérelhető masszázsszivattyú és 73 db masszázsfúvóka és a különlegesen kialakított fekvő és ülőhelyek biztosítják ezt az elképesztő áramlást! 
Ráadásul ehhez az élményt energiatakarékosan biztosítja.

 Ez az a jakuzzi, amiben mindent a saját igényére és hangulatára szabhat: akár lágy, akár intenzív, mély, dögönyöző masszázst szeretne. Atlantis Jakuzzit azoknak fejlesztették, akik az átlagnál igényesebbek, imádják a luxust és megérdemlik az osztályon felüli kényeztetést az otthonukba is.

Érdekel az ajánlat,
visszahívást kérek!

A kapcsolatvelvételt követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a legjobb ajánlat kiválasztásában.

Miért ne élvezné a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

Ehhez a jakuzzihoz az első generálszerviz díjmentes. A medence üzembe helyezése után 6-12 hónappal (egyeztetett időpontban) elvégezzük az első és ingyenes generálszervizt. (Alaposan átnézzük többek között a gépészetet, a vezérlő funkciókat és a vízminőséget. Ha kell, javítunk, korrigálunk.)

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhet, hogy megtudja, kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhessen a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzija energiafogyasztását.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Önnek kelljen bajlódnia.

Telefonon és e-mailben is könnyedén elérheti szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdése van a napi használat során.